Besøgsadresse:

Hertz Media
Lidemarksvej 1
DK-4681 Herfølge

CVR
Tlf::
Mob.:

DK 3297 9920
+45 3217 2897
+45 3031 2897

 

Vi bygger webshops
bl.a. på toppen af
HikaShop 

Om Hertz Media


Hertz Media er et dansk design- og mediebureau, som hjælper små og mellemstore virksomheder med løsninger indenfor e-handel, hjemmesider, sikkerhed på Internet, design, tryk, produktfotografering med mere.

 

Det er blevet en nødvendighed at være synlig på nettet - er man ikke det, vil der være rigtig mange potentielle kunder, der aldrig finder virksomheden.

 

Hertz Media består af en gruppe af rigtigt dygtige folk, som kan og vil interessere sig for netop din virksomheds / organisations ønsker og løsningskrav.  Vi dækker områderne grafisk design, professionel fotovirksomhed, web-design, e-handel og netsikkerhed.  I det omfang, vi ikke selv råder over medarbejdere, team'er vi op med dygtige kolleger i markedet og sørger for, at den totale løsning udføres til din tilfredshed - til tiden og til prisen!

 

Har du en nystartet virksomhed, ved vi godt, at du måske ikke har bunker af penge at investere i dit websted.  Til dig har vi sammensat pakken "Ny på nettet for 5000 kroner", som du kan læse om under Web-design.

 

Ovenfor finder du faneblade, hver dækkende ét af vore kerneområder.·  Ønsker du at vide mere, er du altid meget velkommen til at kontakte os - du finder vores data under Support ovenfor.

 

Velkommen til!